Max får delaktighetspris

Priset "Visa Vägen" från Samhall tilldelas i år bland annat till hamburgerrestaurangen Max som föregångare när det gäller att anställa personer med funktionsnedsättningar. Max-företaget får priset för att man kontinuerligt har rekryterat medarbetare via Samhall. Max målsättning är att det ska finnas minst en anställd med funktionsnedsättning på varje restaurang. I motiveringen för utmärkelsen menar Samhall att man genom sina ambitioner gjort det synligt och tydligt att personer med funktionsnedsättningar berikar och utvecklar arbetsplatsen. Och Max får självklart en guldstjärna från mig.

Kommentarer
Postat av: Håkan Tenelius

Kul att du uppmärksammar vårt pris! Vi öppnar för nomineringar till 2010 års Visa vägen-pris den 21 april, så har du eller någon läsare av bloggen några kandidater på lut så är det bara att nominera!



Håkan Tenelius, presschef i Samhall AB

2010-03-31 @ 09:18:30
Postat av: A-K

Detta är något som ligger Kurt Bergfors varmt om hjärtat. Speciellt efter hans egna olycka. Har själv jobbat åt han och tycker han förtjänar en stor eloge för detta ställningstagande som han även fört vidare till sina barn.

2010-03-31 @ 13:06:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0