Torsdagen den 4 december 2014

Nu är det dags för alla i Hudiksvall att se upp. Det är nämligen så att jag snart besöker er med min föreläsning för att berätta hur du, med hjälp av tillgänglighet, kan bli mer attraktiv och skapa tillväxt. Jag pratar förstås lite om bemötandefrågor också. Självklart kan jag inte låta bli att även ta upp den nya diskrimineringslagen som börjar från och med nästa år och betraktar otillgänglighet som en form av diskriminering. Du är välkommen att vara med torsdagen den 4 december 2014. Mitt program börjar klockan 18.30 i Kulturhuset och det kostar ingen entré. Jag vill däremot att du anmäler dig först genom att klicka på följande länk: http://simplesignup.se/event/49156

Fredagen den 5 december 2015

Året går sakta men säkert mot sitt slut. Mina uppdrag minskar och arbetet inriktas mer på att planera kommande spännande jobb för vårterminen. Men det finns fortfarande lite kvar att göra innan jag tar "jullov". Fredagen den 5 december är jag i Götene för att utbilda anställda på arbetsförmedlingen i Värnesborg när de har planeringsdagar på Lundsbrunns kurort. Min utbildning handlar förstås, som vanligt, om tillgänglighet- och bemötandefrågor.

Tisdagen den 18 november 2014

Nu är det dags för alla som bor i Bollnäs att se upp. Tisdagen den 18 november, klockan 18.30-21.00, föreläser jag om tillgänglighet och bemötandefrågor i ett konferensrum på Scandic hotell. Det handlar förstås om hur du, med hjälp av tillgänglighet, kan skapa tillväxt. Det handlar förstås om mitt liv ur ett rullstolsperspektiv som bokstavligen "rullar" vidare. Det handlar förstås om att alla är välkomna, även du. Det är gratis entré.

RSS 2.0